Site Loader
Consiliul Consultativ al Liderilor Europeni - Februarie 2020

“Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să-ți fie prea frică să faci vreuna”

Era în primăvara lui 2017. Eram un “biban” proaspăt în Network Marketing și învățam pe rupte de la mentorul meu, regretatul Attila Antal (să știi că primul pas pentru a începe un busines de Network Marketing este să abuzezi de linia ta superioară).

Petreceam foarte mult timp în compania lui, încercând să “fur” cât mai multă meserie, iar el îmi povestea cu drag despre toate experiențele lui în domeniu. Așa am aflat și despre călătoria lui în Elveția, în calitate de membru în Consiliul Consultativ la Liderilor Europeni din LifePharm. Acest consiliu e format din cei mai activi și dinamici lideri din Europa, oameni cu rezultate și pe care compania îi ascultă.

Lifepharm are o politică foarte puternic orientată spre oameni, spre echipă, iar aceste întâlniri consultative sunt de fapt modul prin care compania ia direct “pulsul” din teren, prin intermediul oamenilor care chiar fac treabă acolo.

Am ascutat eu cât am ascultat ce mi-a povestit Attila, era foarte interesant… dar mie mi-a rămas în minte doar ideea că pentru a ajunge acolo trebuie să te implici, să fii foarte activ, să ai rezultate… chiar să îți dorești mai mult și să faci tot posibilul pentru asta.

Deși părea departe, deși nu știam cum și când voi ajunge acolo, poate mi-era și puțin frică de drum în sine … dar am decis că la un moment dat voi ajunge și eu membru în acel consiliu. A fost o decizie care părea atât de departe acum 3 ani… dar în Februarie 2020 am avut ocazia să văd visul împlinit!

Cele mai bune momente …

“Bineînțeles că vei greși. Dar cea mai mare greșeală ar fi să nici nu încerci.”

Frumusețea în Network Marketing este că TOT TIMPUL poți să (te) adaptezi și să (te) îmbunătățești. Iar în 3 zile de Networking, Mastermind, Coaching și Training cu oameni de business de top, pot spune doar că … peste ceva vreme, aceste zile vor deveni o frumoasă poveste despre succes.

Nu poți să crești decât dacă TU tragi de tine, dacă tu îți propui ținte nesimțite și pornești spre ele (deși cel mai probabil încă nu știi drumul). Ai grijă pe drum să te înconjori de oamenii care te susțin și încurajează, oameni care au soluții și sunt proactivi, nu de “hateri” și oameni care au probleme a orice soluție!

Tu când ți-ai propus ultima dată un vis mai … nesimțit?

Distribuie

Sergiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *