Site Loader

În douăzeci de ani de acum vei fi mai dezamăgit de lucrurile pe care nu le-ai făcut decât de cele pe care le-ai făcut. Așa că aruncă năvoadele. Navighează departe de siguranța portului. Prinde vânturile prielnice în pânzele tale.

Explorează. Visează. Descoperă.

Mark Twain

Nu am citit foarte multe cărți ale lui Mark Twain, dar acest citat îmi place foarte mult. Am dat întâmplător peste el și mi-am dat seama ce mult mă caracterizează… ba chiar mă definește. Întreaga mea viață de adult a fost un proces de explorare, visare și descoperire.

Aceste 3 cuvinte spun atât de multe despre alegerile pe care le facem, și despre viitorul pe care ni-l construim.
Iar Network Marketingul este ca o mănușă din acest punct de vedere, pentru că îți permite să împărtășești povestea ta cu toată lumea și îți oferă cadrul ideal pentru a EXPLORA, VISA și DESCOPERI.
Mă simt atât de norocos că pot să întâlnesc foarte mulți oameni noi, tot timpul. Și trebuie să vă spun că una dintre cele mai des întâlnite idei pe care le descopăr atunci când vorbesc la evenimente live, sau la întâlniri și prezentări este că majorității oamenilor le este frică. Le e frică “să exploreze, să viseze, să descopere”.

Majoritatea oamenilor se simt confortabil cu viața lor (bună sau rea) și au îmbrățișat gândul: „Aceasta este viața mea și nu prea pot face nimic în legătură cu asta”. Dacă ar ști cât de greșită este această concepție… Trăim în cea mai sigură perioadă din istoria umanității (am un live pe Facebook pe tema asta… după ce îl găsesc vă pun și linkul aici)… și cu toate acestea ne lăsăm conduși de aceleași frici dezvoltate în noi pe parcursul a zeci de mii de ani de evoluție.

Am venit pe acest pământ unici și în același timp cu un potențial al măreției.
Am fost creați pentru a face lucruri pe care nici o altă specie care trăiește pe Pământ nu le poate face! Cel mai important și de preț cadou pe care îl avem în raport cu toate celelate specii de pe pământ este capacitatea noastră de a ASPIRA (și nu mă refer la ceea ce face aspiratorul 😉 ), iar această capacitate nu are preț pentru cei care îi înțeleg puterea. Cu toții am fost binecuvântați cu capacitatea de a ASPIRA. Potrivit DEX, cuvântul “a aspira” (în sensul la care fac referire aici) înseamnă „a năzui, a tinde către ceva”. Toți putem ASPIRA să facem lucruri mai mari în viață!

Păsările, pisicile, câinii și vacile (și orice alt animal la care vă puteți gândi) nu pot ASPIRA. Păsările, de exemplu, se nasc cu un instinct de a face ceea ce fac păsările și asta este. Sunt convins că nu ați auzit niciodată despre păsări care zboară spre nord în timpul iernii, deoarece nu le-a plăcut să plece spre sud în acel an și aspiră să ajungă în alte părți. Păsările sunt concepute pentru a zbura spre sud. Nu este o alegere. Ele știu doar că asta ar trebui să facă.
Pe de altă parte, oamenii au capacitatea de a ASPIRA. Putem ASPIRA să facem, să fim, să creștem și să devenim orice alegem în viață.

Atât de des însă refulăm sau pur și simplu trecem peste ASPIRAȚIILE noastre datorită … cotidianului. Prinși cu ceea ce facem zilnic, considerăm că ASPIRAȚIILE noastre nu merită efortul … când de fapt nu facem altceva decât să ne mințim că nu merităm ceea ce ne dorim.
Îndrăznește să EXPLOREZI, ai curajul să VISEZI și vei reuși să DESCOPERI că meriți și POȚI să ajungi acolo unde ASPIRI să ajungi.

Indiferent de vârsta ta, nu uita… ești aici cu un scop pe care poate încă nu l-ai finalizat! În viață putem alege DOAR dintre două dureri: durerea încercării sau durerea regretului. NU lăsa ASPIRAȚIA ta să devină un regret. Meriți mai mult de atât!

Așa că, data viitoare când te uiți în oglindă vreau să-ți pui aceste întrebări pe baza citatului lui Mark Twain. „Am aruncat năvoadele? Am navigat departe de siguranța portului? Am prins vânturile prielnice în pânza mea? Și am început să explorez, să visez și să descopăr?

Îți doresc tot succesul în călătoria ta către o viață mai bună.

Distribuie

Sergiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *